Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Fototoek | Tennis | NRT | MLTC Meppel NRT** 2019

NRT** Nationaal Ranglijst Toernooi in Meppel bij MLTC van 11 t/m 16 juni 2019.
Uitslagen en schema's op de site van MijnKNLTB-Toernooi.nl.
Update 13 jun 2019:
Beeldverslagje van de top geplaatsten in de tweede ronde. De favorieten gingen door met uitzondering van Laura Rijkers (2), die werd verslagen door de sterk spelende Judith van Kessel. Dainah Chihoudi (1), Ruben Konings (1) en Dax Donders (2) gingen dus wel door naar de laatste acht.
Update 15 jun 2019:
Het NRT van Meppel raakte op Dax Donders na alle favorieten voor de finales kwijt. Sophie Wagemaker kreeg een walkover tegen de als nummer een geplaatste Dainah Cameron, de favoeriet bij de mannen Ruben Konings lag er vrijdag al uit door toedoen van Tom Clavel en Judith van Kessel, die Laura Rijkers (2) uit het toernooi sloeg verloor ook al op vrijdag van Hanneke Lodewijks. Lodewijks plaatste zich middels een overwinning op Eniek van den Broek op zaterdag voor de finale. Hierin treft ze nu Sophie Wagemaker. Bij de heren gaat de finale tussen Dax Donders en Tom Clavel, die vandaag noordeling Niels Visker uitschakelde.
Wedstrijdoverzicht van zondag 16 juni 2019. Dames enkelspel finale om 11 uur en de heren finale om 13 uur.
Update 16 jun 2019:
Hanneke Lodewijks en Dax Donders haalden de titels binnen van het NRT** in Meppel. Lodewijks versloeg Sophie Wagemaker met 6-4 en 6-3, terwijl Donders in drie sets afrekende met Tom Clavel: 6-3, 0-6 en 6-4.
Klik op knop AFBEELDING DETAILS (rechtsboven elke foto) voor meer info en links.