Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Fototoek | Tennis | NRT | 2022 REO NRT****

Van 08 t/m 14 aug wordt in Roden bij tennisclub REO het 'REO NRT**** 2022' verspeeld.
In 2021 waren het Jasmijn Gimbrère en Niels Lootsma die de titels pakten. Een jaar eerder was het niemand minder dan Tim Van Rijthoven die er met de titel vandoor ging. Wat zal 2022 brengen?

Onderdelen:
DE ****
HE ****

Updates:
10 aug 2022:
Vandaag ging het HE **** van start, met op het Centrecourt, baan 1, de wedstrijd tussen de als tweede geplaatste Brian Bozemoj (2) en Rob van den Berg. Bozemoj won in twee sets.
Daarvan hier een paar plaatjes.
Op baan 2 versloeg de toernooifavoriet Jarno Jans (1) eveneens in twee sets Lucky Loser Sil Hoekstra.
Ook het DE **** ging van start. Vanwege de vele byes zagen we de favorieten nog niet de baan op komen. Morgen staat voor beide rubrieken de tweede ronde op het programma.
10 aug 2022:
'Jubilerend toptoernooi REO kent hete eerste dagen' Bron: RTV Drenthe 10 aug 2022
13 aug 2022:
Een heet dagje in Roden waar de halve finales op het spel stonden.
De lokale favoriet en als eerste geplaatste Jarno Jans (1) in het HE **** kreeg de overwinning cadeau van Aloys van Baal.
Brian Bozemoj (2) trad aan tegen Bart Brons, die bij vlagen briljant tennis liet zien, maar ook veel punten onnodig weggaf en daarmee de overwinning uiteindelijk in drie sets liet liggen. Bozemoj liet overigens opnieuw zien ook veel in zijn mars te hebben.
Finale morgen dus zoals vooraf verwacht tussen Jans (1) en Bozemoj (2)
In het DE **** versloeg Danique Havermans (4) op baan 1 de als eerste geplaatste Marente Sijbesma (1) in twee sets.
Onderin het schema waren het, na het uitvallen van Klara Veldman en de opgave van Emma van Poppel, Rikke de Koning (6) en Rachelle Starreveld (8), die op baan 2 om een finaleplek streden. De Koning trok met twee keer 6-4 aan het langste eind.
Hier morgen dus de finale tussen Havermans (4) en De Koning (6).
14 aug 2022:
Opnieuw een knap hete dag op de banen van REO, maar met prachtig tennis van hoge kwaliteit.
De titel in het DE **** ging in twee sets naar Rikke de Koning (6), die Danique Havermans (4) niet meer dan vijf games gunde: 6-2, 6-3.
Bij de mannen was het Brian Bozemoj (2), die tegen de lokale favoriet Jarno Jans (1) liet zien niet bij toeval te hebben gewonnen van Bart Brons in de halve finale. Het werd een zwaarbevochten driersetter die uiteindelijk met 6-4, 3-6 en 6-4 door Bozemoj werd gewonnen. Hij werd daarmee de toernooiwinnar in het HE ****.

Klik op de knop AFBEELDING DETAILS, rechtsboven elke foto.