Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Fototoek | Tennis | NRT | 2021 REO NRT****

Van 09 t/m 15 aug 2021 bij REO in Roden: 'REO SocioHypotheek NRT**** Open & Padel 2021'
Rubrieken:
'DE***'
'HE****'
Updates:
11 aug 2021:
Het hoofdtoernooi is van start gegaan bij de mannen. Favoriet Niels Lootsma sloeg zich met 6-1, 6-2 door de eerste ronde ten koste van Daan Romp. Zie voor alle uitslagen het schema: 'HE****'. Morgen de tweede ronde bij de mannen en de start bij de vrouwen, met oa. Bibiane Schoofs.
12 aug 2021:
Vandaag wat impressies van het hoofdtoernooi bij het 'DE***' en 'HE****'. Grote verrassingen waren er niet. Bijna alle geplaatste spelers en speelsters bleven overeind. Rodenaar Jarno Jans stuurde de geplaatste Roland Stuurman (8) in twee sets naar huis. Voor morgen staat er een leuke regionale ontmoeting op het spel tussen Annelin Bakker en Jasmijn Gimbrère (3). Ook Willie Nijborg plaatste zich bij de laatste acht. Bij de mannen drong behalve Jarno Jans ook Niels Visker door tot de kwartfinales, die morgen gespeeld worden.
13 aug 2021:
Rodenaar Jarno Jans kreeg een WO voor zijn partij tegen Marc Dijkhuizen (4). Jans treft nu in de halve finale Deney Wasserman (2), die in zijn kwartfinale na een set de overwinning cadeau kreeg, omdat Dax Donders opgaf. In de bovenste helft werd vervolgens nog wel volop gestreden voor een plek in de halve finale. Niels Visker (6) verloor met krappe cijfers, 7-5, 7-6, van Tom Clavel. Niels Lootsma (1) wordt de tegenstander van Clavel in de halve finale.
Bij de vrouwen bleven alle vier de hoogst geplaatsten overeind. Het regionale duel tussen Jasmijn Gimbrère (3) en de ongeplaatste Annelin Bakker werd met tweemaal 6-4 gewonnen door Gimbrère. Gimbrère gaat het in de halve finale opnemen tegen de als tweede geplaatste Anna Pribylova, tevens haar dubbelpartner.
14 aug 2021:
Vandaag de halve finales. Bibiane Schoofs (1) en Jasmijn Gimbrère (3) drongen door tot de finale. Schoofs kreeg de partij cadeau bij een 5-0 voorsprong tegen Gabriella Mujan (4). Gimbrère rekende in twee sets af met de als tweede geplaatste Anna Pribylova.
Bij de mannen gingen de favorieten door naar de finale. Niels Lootsma (1) versloeg Tom Clavel met tweemaal 6-4. Deney Wasserman (2) was te sterk voor Rodenaar Jarno Jans: het werd 6-3, 6-4.
15 aug 2021:
Jasmijn Gimbrère en Niels Lootsma gingen er in Roden met de titels vandoor. Gimbrère (3) prolongeerde haar titel dankzij een knappe 7-6(1) en 6-4 overwinning op niemand minder dan Bibiane Schoofs (1), die een indrukwekkende staat van dienst op haar naam heeft staan. Gimbrère startte sterk, liet af en toe wat kansjes liggen, maar kwam telkens op het goede moment weer terug en trok uiteindelijk verdiend aan het langste eind.
Niels Lootsma maakte zijn plaatsing (1) in de finale waar tegen de nummer twee Deney Wasserman: 6-4, 6-1.

Klik op de knop AFBEELDING DETAILS, rechtsboven elke foto.