Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Fototoek | Tennis | Noordelijke Tennis Clubs | TAM | Dagje TAM 2018

Impressie van de wedstrijd TAM1-Cream Crackers1 op 27 mei 2018. Inzet is het kampioenschap en de rechtstreekse promotie naar de Hoofdklasse, de op één na hoogste landelijke klasse Gemengd Zondag.
Update 28 mei 2018:
De clash tussen TAM en Cream Crackers zou zich ontwikkelen tot een bizarre thriller. Cream Crackers nam heel knap een 3-0 voorsprong dankzij overwinningen van Jasmijn Gimbrère op Daniëlle Koetje, Rixt van der Werff op Celine Koets en Niels Visker, die Ingmar Scholte wist te bedwingen. De ploeg stond op dat moment virtueel zes punten voor op TAM, het onderlinge verschil voor de match was drie punten in het voordeel van koploper Cream Crackers.
De ommekeer kwam toen Job van Eijk wist te ontsnappen aan een nederlaag tegen Jarno Jans. Jans stond 5-3 voor in de derde set maar Van Eijk wist dit om te buigen en greep de winst. De supporters van TAM ontploften en naderhand zou blijken dat Van Eijk mentaal voor een ommekeer in zijn ploeg had gezorgd.
Na de 3-1 tussenstand in het voordeel van Cream Crackers werden aansluitend alle vier de dubbels door TAM gewonnen, waarvan drie via de supertiebreak. Van Eijk schreef in totaal drie van de vijf punten op zijn naam.
Voor TAM een mega opsteker en voor Cream Crackers een enorme opdonder. De ploegen staan nu op één punt verschil, met nog een laatste competitiedag voor de boeg. Elk potje zal zwaar tellen komende zondag. TAM speelt dan thuis tegen Ready-Oldenzaal en Cream Crackers gaat in Apeldoorn op bezoek bij Daisy.
Het blijft tot het laatst dus ongelofelijk spannend op wie de Hoofdklasse nu eigenlijk wacht: TAM of Cream Crackers?
Klik op knop AFBEELDING DETAILS (rechtsboven elke foto) voor meer info en links.