Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Fototoek | Tennis | NRT | 2021 TSH Open en NRT**

Van 02 t/m 08 aug 2021 wordt op de banen van TSH in Haren het 'TSH Open en NRT** 2021' gespeeld.
Schema's:
'DE**'
'HE**'

Updates
01 aug 2021:
Even de sfeer proeven op het park van TSH aan de Oosterweg in Haren.
04 aug 2021:
In het 'HE**' kwamen vandaag de beide hoogstgenoteerden aan de start. Zowel Yannick Verwater (1) als Floris Podzimek (2) wonnen hun openingspartij.
05 aug 2021:
Vandaag ging het 'DE**' van start en Daniëlle Koetje (WC) schakelde direct al de nummer twee van het schema Nika Beukers uit. Toernooifavoriet Coco Bosman had veel moeite om Amber Maalderink van zich af te schudden.
Bij de heren werd de tweede ronde verspeeld. Yannick Verwater liet zien niet voor niks als eerste geplaatst te zijn. Hij versloeg met grote overmacht, tweemaal 6-0, Raoul van Loevezijn.
07 aug 2021:
Bij de vrouwen drongen Daniëlle Koetje en Coco Bosman door tot de finale, die voor morgen op het programma staat. Koetje won opnieuw met overmacht haar partij, nu van Dominique Yeo: 6-3, 6-0. In de andere halve finale was het Coco Bosman du het duel met haar zus Pippa in haar voordeel besliste: 7-5 en 6-2.
Volgens verwachting was Yannick Verwater ook vandaag te sterk voor zijn tegenstander. Deze keer moest Robin Grit er in twee sets aan geloven: 6-4, 6-4. Julian Prins sloeg met 7-6, 6-1 de als tweede geplaatste Floris Podzimek uit het toernooi.
Daniëlle Koetje legde met haar partner Anne-Rim Romp vandaag al beslag op de titel in het DD**. Het tweetal versloeg met 6-0 en 7-5 Coco en Pippa Bosman.
08 aug 2021:
Daniëlle Koetje (WC) kan op een geslaagd toernooi terug kijken. Na winst in het dubbelspel gisteren, pakte ze op zondag in de hal ook de titel in het 'DE**'. Tegen Coco Bosman (1) werd het een afgetekende overwinning met 6-3 en 6-4.
Bij de mannen ging de winst naar de ongeplaatste Julian Prins, die in de finale zijn dubbelpartner Yannick Verwater (1) met tweemaal 7-5 wist te verschalken.
De twee finalisten wonnen aansluitend samen de finale in het dubbelspel.

Klik op knop AFBEELDING DETAILS (rechtsboven elke foto) voor meer info en links.