Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Fototoek | Tennis | ITF | 2021 Oldenzaal World Tennis Tour

Van 16 t/m 22 aug 2021 wordt in Oldenzaal op de banen van 'OLTC Ready' de 'Oldenzaal World Tennis Tour 2021' verspeeld. Zie ook: 'OLTC Ready Future'.
'W25 Oldenzaal World Tennis Tour 2021'
'M15 Oldenzaal World Tennis Tour 2021'
De speelschema's en uitslagen zijn hier te volgen:
'W25 Draws and Results'
'M15 Draws and Results'
Wie wil weten wanneer en op welke baan de diverse spelers en speelsters gepland staan kan hier terecht:
'W25 Order of Play'
'M15 Order of Play'

Updates:
16 aug 2021:
Een voorbeschouwing in het AD: 'Future-toernooi keert met extra gevulde prijzenpot voor de vrouwen terug op banen van Ready Oldenzaal' Bron: Ad Luttikhuis in het AD van 14 aug 2021
Gisteren ging het toernooi van start en vandaag worden de laatste kwalificatiewedstrijden gespeeld, bij zowel de mannen als de vrouwen. Morgen start het hoofdtoernooi.
18 aug 2021:
Op het Centre Court van OLTC Ready werden in de eerste ronde een paar partijen gespeeld met daarin spelers en speelsters uit Nederland.
In de openingswedstrijd moest de bij vlagen sterk spelende Deney Wasserman uiteindelijk zijn meerdere erkennen in de Belg Alexander Hoogmartens. Vervolgens stonden Eva Vedder en Suzan Lamens (5) tegenover elkaar bij de vrouwen. Ook al maakte Vedder indruk met haar goed verzorgde, soepele en atletische tennis, de punten gingen toch vaker naar de degelijk spelende Lamens, die in twee sets won. Lamens en Lexie Stevens zijn de enige twee Nederlandse vrouwen die wisten door te dringen tot de laatste zestien in het schema.
Vervolgens was het de beurt aan de mannen Ryan Nijboer (4) en Alec Deckers. Deckers begon goed en pakte de eerste set, maar Nijboer kwam sterk terug en vocht zich goed in de wedstrijd. Bij Deckers ging het licht langzaam uit, ook al werd het in de derde set toch nog even spannend.
Tot slot mocht ook noordeling Niels Lootsma op het Centre Court aantreden, tegen de Duitser Niklas Guttau. Het werd 6-3, 6-2 voor Lootsma, de 'verse' winnaar van het '2021 REO NRT****'. Bij de mannen gingen zes Nederlanders door naar de laatste zestien.
21 aug 2021:
Vandaag was de dag van de halve finales, waarvan hier wat indrukken. Guy den Heijer was de enige Nederlander die het tot deze ronde wist te brengen. Tegen de Zwitser Damien Wenger slaagde Den Heijer er niet in om, na alle inspanningen de dag tevoren, nog eens te vlammen. Wenger drong met 6-4, 6-2 door tot de finale. Wenger neemt het morgen op tegen de Engelsman Luke Johnson.
Bij de vrouwen gaat de finale morgen tussen de Noorse Malene Helgo en de Koreaanse Su Jeong Jang.
22 aug 2021:
Twee afgetekende overwinningen in de finales van Oldenzaal. De Zwitser Damien Wenger (2) won in twee sets van Luke Johnson (GBR 6): 6-2, 6-3. Bij de vrouwen ging de titel naar Su Jeong Jang (KOR), die de Noorse Malene Helgo met 6-3, 6-2 versloeg.

Klik op de knop AFBEELDING DETAILS, rechtsboven elke foto.