Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Fototoek | E-books | The Thorn 2017

'The Thorn 2017': doornig nieuws, nog waar ook, dat De Speld bijna overbodig maakt. Opgericht op 26 nov 2017
Jarenlang volgt uw 'Kwalitatieve Observatie Onderzoeker' kritisch het laatste nieuws in 'The Thorn'.
Hier is nu 'The Thorn' in zijn geheel en geactualiseerd gebundeld te vinden vanaf de oprichting op 26 nov 2017.
De trouwe lezer weet dat het gaat om topics uit het dagelijks leven en zoals de naam het al zegt betreft het vaak irritant, prikkelend en stekelig nieuws, dat op gelijksoortige wijze wordt becommentarieerd.

Het leuke van het vak Geschiedenis zit hem ondermeer hierin, dat alles wat je vandaag schrijft, als journalist, columnist, blogger of schrijver van wat dan ook, morgen is het Geschiedenis.
En het leuke van een digitale uitgave is dat wanneer je alle bronnen erin mede opneemt, die allemaal zijn na te slaan, online en live. Dat is andere koek dan bij een ouderwetse analoge uitgave van een document met voetnoten. Dan weet je weliswaar de bron, maar die is niet bij de hand. Bij de digitale versie is alles bereikbaar middels een enkele muisklik.
Het zou een beetje te mooi zijn om waar te zijn, wanneer al deze noeste arbeid voor iedereen gratis beschikbaar zou zijn. Vandaar: voorlopig alleen voor de echte belangstellende liefhebber. Zie daarom hieronder en dat geldt ook voor de andere E-books.

Voetnoot:
Wie mocht denken dat deze e-books in de winkel liggen komt bedrogen uit. Alle vier deze boeken zijn als PDF verwerkt en tot op heden alleen beschikbaar voor de echte liefhebber. Een grote ambitie om ze uitgegeven te krijgen heb ik niet echt, maar wie belangstelling mocht hebben is altijd welkom om ernaar te informeren.

Footnote:
Anyone who might think that these e-books are in the store will be disappointed. All four of these books have been processed as PDF and until now only available for the real enthusiast. I don't really have a great ambition to get them published, but anyone who might be interested is always welcome to inquire about it.

Klik op knop AFBEELDING DETAILS (rechtsboven elke foto) voor meer info en links.