Fototoek


Fotogalerie van Jan-Maarten Goedkoop

Tocht Der Tochten TK2021
Tocht Der Tochten TK2021
03/28/2021

Let op: anticiperend op de 'EU vs Disinformation campaign' van de 'European External Action Service East Stratcom Task Force' en vanwege invoering van onder meer de Duitse 'Netzwerkdurchsetzungsgesetz' heeft de redactie van deze website besloten per 1 februari 2018 op alle politiek gevoelige items preventief 'SelfCensuur'* toe te passen.


Amnesty International over 'Vrijheid van Meningsuiting':
"Het recht op vrijheid van meningsuiting wordt in het VN-verdrag (BuPo) beschreven als de vrijheid om inlichtingen en denkbeelden van welke aard ook te vergaren, te ontvangen en door te geven, ongeacht grenzen en ongeacht de vorm."

'Tocht Der Tochten TK2021' 07 feb 2021 (laatst bijgewerkt op 04 mrt 2021)*

Oeps, even geen rekening gehouden met de curves uit 'Het Gekleurde Plastic Polder Rietje', dom, dom, dom en de 'Rutte Doctrine'. Als Maurice de Hond heeft gepeild dat 68,73% van de Nederlanders een Elfstedentocht wil dan komt die er natuurlijk toch. Dan tellen Corona en de Sledgehammer even niet meer mee.

En ja hoor, 08 feb 2021, daar waren de AI aangestuurde uitspraken van Mark Rutte: 'It Giet Oan!? Rutte en meerderheid Tweede Kamer zijn voor Elfstedentocht' Bron: Libelle 08 feb 2021
En zoals we inmiddels weten: als Mark Rutte iets zegt dan is het waar! Dus schaatsen uit het vet! Of toch ook weer niet?

Je moet wat om op 17 mrt 2021 de verkiezingen te winnen: brood en spelen. Zo doorzichtig en voorspelbaar allemaal. Toch net een kleuterschooltje daar in Den Haag?

Sinds de Rutte Algoritme is uitgelekt, zie ook de 'Rutte Doctrine', is het allemaal ook niet zo moeilijk meer te voorspellen hoe de zaken in Den Haag gaan verlopen.
Vanachter je Laptop, je hebt er geen live-verbinding meer voor nodig, kun je dankzij deze Algoritme het draaiboek van de Tocht Der Tochten TK 2021 eenvoudig downloaden.
Voor wie dat toch een beetje lastig vindt, hier een korte samenvatting ervan*:
1. De Verkiezingen TK2021 gaan niet door en worden vervangen door de Tocht Der Tochten TK2021
2. Uitgangspunt blijft de 1,5 meter maatregel
3. Alleen kandidaat-kamerleden die op de kieslijst TK2021 staan kunnen deelnemen
4. Gestart wordt, op de Hofvijver onder het Torentje, in volgorde naar grootte van de partij, volgens de laatste peiling van het VVD-campagnebureau
5. Deze volgorde, kleinste eerst of grootste eerst wordt in de TK2021 Tocht-Commisie bepaald
6. De samenstelling van deze TK2021 Tocht-Commissie wordt bepaald tijdens het volgende Catshuisoverleg
7. De deelnemers zullen gevolgd worden door een ME Drone, met daarin ook aan boord Ferd Grapperhaus, die als Schaatser verkleed de rol van Romeo vervult
8. De winnaar wordt uitgenodigd in het Torentje en mag daar de volgende premier voor de komende vier jaar aanwijzen
9. De Stempelposten zullen bemand worden door onder meer Eric Wiebes, Lodewijk Asscher en Wopke Hoekstra. Dit om er zeker van te zijn dat er niet gesjoemeld wordt met de stempelkaarten
10. Eindverantwoordelijk, zeg maar Hoofdscheidsrechter, is Mark Rutte
Beroep tegen uitspraken van de TK2021 Tocht-Commissie is niet mogelijk.

En nu dan zult u denken? Hoe gaat die race verlopen?
Welnu, na lang beraad met de potentiële coalitiegenoten van na 17 mrt 2021, wordt besloten dat de nummer 1 van de grootste partij als eerste van start gaat. Op 1.5 meter afstand gevolgd door de nummer 1 van de op een na grootste partij enz.
Klaas Dijkhoff, vervanger voor Hoofdscheidsrechter en Eindverantwoordelijke Mark Rutte ("Nee joh, ben je gek, ga niet zelf meedoen!") en feitelijk niet startgerechtigd, start dus met een Wild Card in Pole Position (of toch Poll-Position?), gevolgd door Geert Wilders en Wopke Hoekstra (Onze fake-deelnemer aan de Alvestêdetocht 2021). Die laatste geeft dan overigens onmiddellijk op, vanwege mogelijke belangenverstrengeling als hoofd stempelpost Franeker, maar dat wordt nog besproken in het Catshuis.
Dijkhoff heeft nog wat last van ademhalingsproblemen sinds Carnaval 2020 en de daaropvolgende COVID19 en komt al puffend en dampend erg traag op gang.
Deze klachten en het trainerende tempo zijn hem ook ingefluisterd door de spindoctor en Mark Rutte is hiervan uiteraard op de hoogte gebracht en zou zelfs een adviserende rol gespeeld hebben in het traineren.
Hoe het ook zij, het werkt volgens het boekje.
Tien meter na de start op de Hofvijver besluit Ferd tot ingrijpen. Zijn Mannen bestormen het ijs, Ferd highfived even met Klaas, die al 1,5 meter op kop ligt en dan volgt de harde charge op de achtervolgers: "Zijn jullie gek geworden, Tuig!"** "Had ik niet gezegd 1,5 meter?" "Van het ijs af, de wedstrijd wordt onmiddellijk stilgelegd en jullie moeten naar huis!"
De charges houden nog even aan en Mark Rutte ziet een en ander tevreden gebeuren vanuit zijn Torentje. "De race is gelopen, we hebben als einduitslag de tussenstand genomen na ingrijpen Ferd, ik kan weer vier jaar blijven zitten, joehoe!"
**'Tuig & Mark Rutte' bij Lubach

Uit de media:
'Hoekstra’s blunder op het ijs was al dagen in de maak' Bron: AD 19 feb 2021
"Hoekstra weerspreekt dat het een campagne-momentje moest worden. Het was een 'werkbezoek', zegt hij stellig. "Dat kan, mits je je aan de 1,5 meter houdt. Maar ik had mijn gympen moeten aanhouden." Toch lijkt dat niet te kloppen."
Straks wordt de Tocht Der Tochten nog geannuleerd wegens gebrek aan deelnemers? Allemaal wegens corruptie geroyeerd als lid van de Tocht Der Tochten Vereniging, onder voorzitterschap van Mark Rutte? Maar die laatste is Eindverantwoordelijk, tevens Hoofdscheidsrechter, en blijft daardoor als enige over op de kandidatenlijst van de Tochten Commissie?  Makkie zo.

'Hoekstra over schaatsblunder: Het was stom, ik had dit niet moeten doen' Bron: AD 18 feb 2021
"Avond van tevoren kwam idee van schaatsen langs. Niet goed over nagedacht."
"Ik heb het gewoon niet handig gedaan, dat moet ik ruiterlijk erkennen."
"Ik kan alleen maar erkennen: ik had die schaatsen gewoon niet aan moeten doen."
Een avond tevoren bedacht? Dat heet 'met voorbedachte rade' en is niet 'stom'.
Wopke Hoekstra blijkt dus een perfecte volgeling van de 'Rutte Doctrine': "Het spijt me verschrikkelijk, het is vreselijk wat ik gedaan heb. Ik moet dat ruiterlijk toegeven (van de spindoctor)." En dan komt de rest: "Ik vergeef het mezelf volgens het principe van "Non-apology apology", "Non-denial denial", "Mistakes were made", "Four Stage Strategy" etc."
Als hoofd stempelpost Franeker hoef je trouwens toch ook helemaal niet te gaan trainen in Thialf? Of was dit een afleidingsmanoeuvre van Wopke om de concurrentie angst aan te jagen?
Door het ijs gezakt: Wopke

'Yes, we can! Schaatsen op de Hofvijver. Dat geluid!' Bron: Maaike Kraaijeveld, Verslaggever ADHaagsche Courant voor Den Haag, L'dam-Voorburg, Rijswijk en Wassenaar. m.kraaijeveld@ad.nl Twitter 12 feb 2021
Hoe komisch wil je het krijgen, volg het verslag van deze legendarische proloog van de Tocht Der Tochten op het account van Maaike Kraaijeveld!
'Humor ligt gewoon op het ijs, je moet haar alleen effe op het droge brengen!'

'Rutte: Geniet dit weekend verantwoord van ijs en carnaval' Bron: AD 12 feb 2021
"Schaatsen op natuurijs, dat is het ultieme oud-Hollandse wintergevoel. Ook Chinees nieuwjaar en carnaval zijn belangrijk; vier deze feesten alsjeblieft in je eigen huis en digitaal. Ik hoop dat veel mensen verantwoord genieten."
Een typisch Ruttetje: "Geniet verantwoord van het schaatsfeest op natuurijs, maar wel liefst thuis en digitaal."
Verder roept Rutte mensen op te zorgen dat ze alleen gaan staan of schaatsen op ijs dat dik genoeg is. ,,En ook op het ijs gelden coronamaatregelen, het virus is op ijs niet minder besmettelijk.”
Dus niet gaan schaatsen achter je Laptop als het ijs te dun is en 1,5 meter houden tot het scherm, je weet maar nooit.
We zien hoe we voorbereid worden op de Tocht Der Tochten en hoe die dus zal verlopen. Rutte strakjes: "Jongens, ik had nog zo gezegd....."*
Je moet wat om op 17 mrt 2021 de verkiezingen te winnen: brood en spelen.

'Meisje zakt bij reddingsactie toch nog door ijs bij Hofvijver' Bron: AD 12 feb 2021
"De politie maakte rond 15.00 uur bekend dat iedereen van het ijs voor het Binnenhof af moest gaan. Dat moest georganiseerd gebeuren, niet iedereen kon tegelijkertijd de vijver af komen. De tien tot vijftien mensen die nog op het ijs waren, zijn door de brandweer naar het eilandje in de vijver gestuurd. Vanaf hier zocht de brandweer naar een manier om de schaatsers in veiligheid te brengen."
Nou ja zeg, dit scenario had natuurlijk ook gekund als Plan B voor Mark Rutte & Co. Was dit een generale repetitie voor wat ons te wachten staat?
Bij de redactie was dit draaibkoek op 07 feb 2021 overigens nog niet bekend, ondanks de goede contacten in Haagsche Kringen.
Blijft u alert de komende tijd!

'Hoe hard het ook gaat vriezen: er komt geen Elfstedentocht' Bron: AD 19 nov 2020

Bijsluiter:

Met een * aangeduide citaten behoren tot de grotere groep der Parodialen. Ze worden vooral veel gebruikt in de vierdelijns zorg. Parodialen worden specifiek ingezet bij klachten van verhoogd ego. De werkzame stof bestaat meestal uit Parodie of Satire, maar soms bevat het medicijn ook Ironie, Spot, Humor of aanverwante stoffen. Bijwerkingen zijn niet bekend. Het middel moet wel met terughoudendheid worden toegepast bij mensen met een chronisch tekort aan 'Selfspot'. Humor kan bij deze groep patiënten soms dodelijk zijn. In mildere vorm zijn effecten waargenomen van allergie en irritatie.  Deze verschijnselen verdwijnen meestal binnen een paar minuten. Wanneer de reactie heftiger is en langer aanhoudt is het raadzaam contact op te nemen met de huisarts. Neem altijd de betreffende Parodial mee, zodat uw arts weet welke stof van toepassing is.

: zoiets als , 'Geprüfte Sicherheit', voor de persvrijheid? Zie ook Sheila Sitalsing op 30 aug 2017